Onze dienstverlening

Een compleet beeld

We zijn u graag compleet van dienst. Dat werkt het best wanneer we uw complete situatie in beeld hebben. Wij streven een hoog serviceniveau na waarbij we graag een stapje verder gaan. Graag informeren wij u hierover.

Wat bieden wij?

Een ruime servicegerichte dienstverlening, maar wat is dat nu eigenlijk? Moeilijk te omschrijven maar we hebben een poging gedaan.

Veel gestelde vragen

Wij werken met een servicecontract. Een kleine bijdrage van per maand per relatie. Graag zijn we daar transparant in en beantwoorden graag de veel gestelde vragen hierover.

Welke voordelen biedt BB ?

BB kiest ervoor om een complete dienstverlening te bieden. Dat komt het best uit de verf als u ook
helemaal voor ons kiest. Die keuze levert een aantal extra voordelen voor u op!

Periodiek onderhoudsgesprek

Periodiek bespreken wij uw situatie met u door tijdens een onderhoudsgesprek. Dit kan telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis.

Word BB klant!

Maak gebruik van onze complete dienstverlening en geniet van de vele voordelen die dit u oplevert.

Bereikbaar buiten kantoortijden

Voor dringende zaken is uw BB Compleet adviseur ook bereikbaar buiten kantoortijden.

Verhaalservice/advies schade

Heeft u een schade waarvoor u niet verzekerd bent maar de ander aansprakelijk is? We verhalen de schade gratis voor u als BB Compleet klant. (Deze service kost normaal gesproken € 75,-.)

Een eigen adviseur

U heeft altijd een vast contactpersoon voor al uw vragen over uw verzekeringen.

Administratie van elders lopende polissen

Indien gewenst registeren wij uw polissen die u elders heeft lopen. Het is wel zo handig om alles bij elkaar te hebben in uw poliskluis.

En natuurlijk krijgt u ook de ouderwetse kalender ieder jaar thuisgestuurd!

woonhuisverzekering opstal bb assurantieservice

Privéverzekeringen

U wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurt met uw eigendommen. Bescherm ze daarom goed door ze te verzekeren. Of het nou gaat om uw woning, uw spullen of uw recreatiewoning, bij BB Assurantie Service kunnen we u helpen met een passende verzekering.

Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Welke verzekeringen zijn er voor uw personeel? Of voor uw bedrijf? Hoe zit het met pensioen, aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid? Bij BB Assurantie Service kunnen we u helpen met alle zakelijke verzekeringen die u nodig heeft.

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Wilt u weten of u nog de juiste hypotheek heeft? Of wilt u voor het eerst uw eigen huis kopen? Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u toch een hypotheek afsluiten? Bij BB Assurantie Service kunnen we u helpen met elke hypotheek die bij u past.
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?