Personeelsverzekeringen

< terug Home » Personeelsverzekeringen

Wanneer uw personeel relatief weinig (geld-)zorgen heeft, zal dit een positieve invloed hebben op de arbeidsproductiviteit en de algemene sfeer op de werkvloer. Wij kunnen u helpen om de meest passende verzekeringen te vinden.

Wij bieden de volgende personeelsverzekeringen:

Pensioenverzekering

Wellicht staat het pensioen op dit moment nog ver van u af, maar het is wel iets om alvast over na te denken. Later zult u er alleen maar profijt van hebben. Iedereen heeft zijn eigen eisen en wensen als het gaat om het pensioen. Het (privé) pensioen is een levensverzekering waarmee u vermogen kunt opbouwen voor de oude dag, dit word gebaseerd op eigen inleg. Nadat de vooraf afgesproken looptijd verlopen is, heeft uw recht om het opgebouwde bedrag op te nemen. Dit kapitaal word vaak gebruikt om een lijfrente af te sluiten. Deze lijfrente keert per vaste periode een bepaald bedrag uit. verstandige en doordachte keuze te maken.

Financiele planning

Financiële planning is een integrale wijze van financieel advies geven. Het is een middel om uw inkomen, uw vermogen en uw nalatenschap eventueel bij te sturen. Financieel planning is over het algemeen gericht op een resultaat op lange termijn. Hoe wordt een financieel plan eigenlijk gemaakt? Eerst zal er een diepgaande inventarisatie van de wensen, financiën en het uiteindelijke doel moeten plaatsvinden. De uitkomsten van deze inventarisatiefase worden grondig geanalyseerd. Op basis van deze analyse worden er mogelijke probleempunten blootgelegd. Het is van groot belang om deze probleem punten op te lossen. Deze oplossingen worden dan verwerkt in het uiteindelijke advies dat samen met u word besproken.

Arbeidsongeschiktheidverzekering

Als ondernemer vindt is de continuïteit van het proces binnen uw bedrijf van groot belang. Het personeel vormt deels de basis van uw bedrijf. U moet er niet aan denken dat er iets met u personeel gebeurd. Dan komt de continuïteit in van het bedrijf in gevaar. In het ergste geval kan het voorkomen dat het personeel nooit meer kan werken, in geval van een blijvende aandoening. Wat moet u dan? U zult dan hard geraakt worden met uw inkomsten. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. De AOV geeft u in dat geval financiële zekerheid en ondersteuning bij de terugkeer van uw personeel. Alleen met een uitkering zult niet helemaal geholpen zijn. Eventueel kan er een arbeidsdeskundige ingeschakeld worden om uw personeel snel weer aan het werkt helpen.

Verzekeren van uw bezittingen

Veel ondernemers zijn klein begonnen en ondertussen gegroeid tot grote bedrijven. Deze bedrijven bezitten heel veel ‘spullen’. Dit kunnen machines, panden en voorraad zijn. U wilt er niet aan denken dat er iets met u zuur verdiende bezittingen gebeurt. Om dit in te dekken kunt u uw bezittingen verzekeren tegen eventuele schade. Zo kunt u waarborgen dat al u harde werk niet voor niks is geweest.

'Al jarenlang meerdere verzekeringen lopen. Altijd zeer tevreden over de afhandeling van schades en contact. Daarnaast kort geleden een hypotheekadvies gehad: een realistisch en betrouwbaar advies met goede uitleg.'
Renee

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u graag iemand spreken over de mogelijkheden? Of heeft u een vraag? Bel onze adviseurs (072 540 66 00) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Neem contact op via ons contactformulier viakdeze link
Of bereken zelf je premie:

Direct regelen

r

Schade melden

h

Formulieren en downloads

j

Wijziging doorgeven

Bent u al BB Compleet Klant?

Bent u al BB Compleet Klant?

U bent BB Compleet Klant als u minimaal 5 schade- verzekeringen bij ons heeft ondergebracht. Hiermee maakt u gebruik van het BB Compleet dienstenpakket, wat u vele voordelen oplevert!
Vertel mij meer >>
< terug Home » Personeelsverzekeringen
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?