Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen in Alkmaar en omstreken

BB Assurantie Service helpt u met het vinden van de zakelijke verzekeringen die u nodig heeft en helpt u met het afsluiten.

Welke verzekeringen zijn er voor uw personeel? Of voor uw bedrijf? Hoe zit het met pensioen, aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid?

Bij BB Assurantie Service kunnen we u helpen met alle zakelijke verzekeringen die u nodig heeft.

woonhuisverzekering opstal bb assurantieservice

Personeelsverzekeringen

Wanneer uw personeel relatief weinig (geld-)zorgen heeft, zal dit een positieve invloed hebben op de arbeidsproductiviteit en de algemene sfeer op de werkvloer. Wij kunnen u helpen om de meest passende verzekeringen te vinden.

Bedrijfsverzekeringen

BB Assurantie Service helpt u graag met het vinden van de juiste bedrijfsverzekeringen. Denk hierbij aan een aansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, verzekeren van pand/inventaris en het verzekeren van goederen en transport.
Juridische bijstand bb assurantieservice alkmaar

Ondernemersverzekeringen

Als ondernemer komt er veel op u af. U houdt zich het liefste bezig met waar u goed in bent, namelijk ondernemen. Laat ons u ontzorgen en adviseren bij het vinden van de juiste ondernemersverzekeringen.
scooter bromfiets verzekering

Verzekering voor Yogadocenten

Als Yogadocent is het goed te weten dat een particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet altijd voldoende dekking geeft. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de verzekering die het beste bij u past.
Bouwverzekeringen op maat

Bouwverzekeringen op maat

Werken in de bouw brengt veel risico’s met zich mee. Of je nu aannemer, onderaannemer of ZZP’er bent, het is cruciaal om je te wapenen tegen aansprakelijkheid bij schade, langdurige ziekte van medewerkers of zelfs onverwachte weigering van betaling door klanten. Bij BB Assurantie Service begrijpen we deze uitdagingen en bieden we verzekeringen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de bouwsector.
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?