Over ons

< terug Home » Over ons

Onze missie

Klanten helpen met het beschermen van hun bezit, financieel te ontzorgen en te helpen dromen waar te maken op het domein van wonen en vrije tijd.

Persoonlijk contact

BB Assurantie Service is hét privé adres voor uw financiële zaken. Wij zijn een bedrijf dat u graag op een zo persoonlijk mogelijke manier helpt/adviseert.

Word BB Compleet Klant!

BB kiest ervoor om een complete dienstverlening te bieden. Dat komt het best uit de verf als u ook helemaal voor ons kiest. Die keuze levert een aantal extra voordelen voor u op!

Financiële dienstverlening is mensenwerk, onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint met een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Kwaliteit

Een goed advies vereist vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Onze adviseurs zitten dus regelmatig met hun neus in de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Gemak

Komt u bij ons op bezoek of heeft u liever een adviseur aan huis? Aan u de keuze! Maak gerust een afspraak.

We zijn 24/7 bereikbaar via e-mail en op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Via www.almijnpolissen.nl kunt u als klant uw gegevens online inzien en wijzigen.

Wij staan ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37080022.

Wij zijn aangesloten bij de Kifid (landelijk klachteninstituut)
onder 300.003659

Wij zijn aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12006535

Wij zijn lid van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om een goede en blijvende relatie met de klant op te bouwen. Wij leggen u graag uit wat u van ons kunt verwachten en hoe ons contact verloopt.

Maak kennis met ons team

Wij willen en kunnen een verschil maken in uw leven. Wij helpen u en denken met u mee. Uw toekomst vinden wij belangrijk. Dus later begint vandaag!

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar gedreven talenten. Staat de juiste vacature er niet bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Bekijk hier onze vacatures.

< terug Home » Over ons
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?