Bedrijfsverzekeringen

< terug Home » Bedrijfsverzekeringen

BB Assurantie Service helpt u graag met het vinden van de juiste bedrijfsverzekeringen. Denk hierbij aan een aansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, verzekeren van pand/inventaris en het verzekeren van goederen en transport.

Wij hebben de volgende bedrijfsverzekeringen voor u:

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel dat een van uw werknemers per ongeluk materiële schade veroorzaakt terwijl hij bij een klant aan het werk is, of op een bijeenkomst om nieuwe klanten te werven struikelt er iemand over kabels die door uw werknemers zijn neergelegd voor het licht en u wordt daarvoor aansprakelijk gesteld. Niemand is zonder fouten en om te voorkomen dat u bakken met geld moet gaan betalen voor deze fouten kunt u zich hier ook tegen verzekeren. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verzekerd u uw bedrijf tegen het risico dat het bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor materiële schade of letselschade die aan een ander is toegebracht. Maar ook tegen schade die werknemers elkaar onderling toebrengen of schade door het plotseling vrijkomen van milieugevaarlijke stoffen.

Arbeidsongeschiktheidverzekering

U wordt ziek waardoor u geen inkomsten heeft door uw onderneming of dat u een ongeval krijgt, hoe zorgt u ervoor dat u dan toch een inkomen krijgt? Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u verzekert als u een kortere of langere tijd arbeidsongeschikt bent waardoor u niet in uw onderneming kan werken. Als u dan ziek wordt of een ongeval krijgt, maar ook als u bijvoorbeeld zwanger wordt bent u verzekerd van een inkomen.

Verzekeren van uw pand en inventaris

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw inventaris, door brand of inbraak kunnen goederen van de onderneming ineens weg zijn. Dit brengt een hoop kosten met zich mee. U kunt daarom uw inventaris verzekeren tegen bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal en wateroverlast zodat u niet in een keer deze kosten kwijt bent. Ook uw bedrijfspand zelf kunt u ook verzekeren tegen brand, inbraak, water en stormschade. Dit zijn oorzaken die flinke schade kunnen veroorzaken aan uw pand wat ook weer een hoop kosten met zich meebrengt. Verzeker daarom niet alleen uw inventaris, maar ook uw bedrijfspand.

Vervoer en transportverzekering

Als u bedrijf goederen vervoert is de kans groot dat deze goederen wel eens schade oploopt. U kunt u verzekeren tegen schade aan u goederen bij het vervoeren door een transportverzekering af te sluiten. Als u hiervoor bent verzekerd en schade krijgt dan is dit niet voor uw eigen kosten. Als u goederen vervoert, maar ook als u dit niet doet is de kans groot dat u vervoer heeft voor de zaak. Denk bijvoorbeeld aan bestelauto’s, personenauto’s en vrachtwagens. Met deze verzekering beschermt u het vervoer van de zaak tegen schade en blijft u vervoer er representatief uit zien.

'Meer dan prima en persoonlijk gericht assurantiekantoor.'
Ron

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u graag iemand spreken over de mogelijkheden? Of heeft u een vraag? Bel onze adviseurs (072 540 66 00) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Neem contact op via ons contactformulier viakdeze link
Of bereken zelf je premie:

Direct regelen

r

Schade melden

h

Formulieren en downloads

j

Wijziging doorgeven

Vragen over zakelijke verzekeringen?

Vragen over zakelijke verzekeringen?

Ik help u graag bij het vinden van de juiste oplossing!
Neem contact op >>
< terug Home » Bedrijfsverzekeringen
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?