Recreatie- en reisverzekeringen

< terug Home » Recreatie- en reisverzekeringen

Wanneer u weet dat alles goed geregeld is, kunt u lekker onbezorgd op vakantie. In een vakantieverblijf of erop uit met uw camper of caravan. BB Assurantie Service kan u adviseren welke verzekering het beste bij uw vakantie past.

Wij hebben de volgende recreatie- en reisverzekeringen voor u:

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen tijdens uw wel verdiende vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende vakantie verandert in een trauma. Wij hebben verschillende verzekeringspakketten die passen bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee soorten reisverzekeringen. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een betere keuze. U betaalt maar één keer uw premie en hoeft er nooit meer over na te denken. Gaat u minder vaak dan twee keer per jaar op vakantie dan is een korte reisverzekering een betere optie. U kunt beide reisverzekeringen eventuele aanvullende verzekeringen. Zo bent u zeker van een onbezorgde vakantie.

Camperverzekering

Met een camper voelt u zich vrij, vrij om rond te trekken. Een avondje hier, twee dagen daar. Immers u heeft een heel huis bij uw als u rond trekt. Het is een betaalbare vorm van vakantievieren, maar campers blijven dure en kwetsbare objecten. En elke camper is weer anders en vraagt om een andere verzekering. Wanneer je met de camper eropuit trekt, heb je in ieder geval een camperverzekering nodig. Je bent verplicht om een camperverzekering af te sluiten met minimaal een WA-dekking. Daarmee ben je in iedergeval verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Je kunt de dekking van je camperverzekering eventueel uitbreiden met een beperkt casco verzekering of een volledig casco verzekering.

Caravanverzekering

Met een caravan voelt u zich vrij, vrij om rond te trekken. Een nachtje hier, twee dagen daar. Het is een betaalbare manier om van uw vakantie te genieten, maar caravans blijven dure objecten. En caravans zijn gevoeliger voor diefstal dan campers. Elke caravan is anders en vraagt voor zijn eigen vorm van verzekering.

'Meer dan prima en persoonlijk gericht assurantiekantoor.'
Ron

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u graag iemand spreken over de mogelijkheden? Of heeft u een vraag? Bel onze adviseurs (072 540 66 00) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Direct regelen

r

Schade melden

h

Formulieren en downloads

j

Wijziging doorgeven

Bent u al BB Compleet Klant?

Bent u al BB Compleet Klant?

U bent BB Compleet Klant als u minimaal 5 schade- verzekeringen bij ons heeft ondergebracht. Hiermee maakt u gebruik van het BB Compleet dienstenpakket, wat u vele voordelen oplevert!
Vertel mij meer >>
< terug Home » Recreatie- en reisverzekeringen
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?