Startershypotheek

< terug Home » Startershypotheek

U bent klaar voor een grote stap in uw leven; een eigen huis kopen! Maar hoe gaat u dit financieren? BB Assurantie Service helpt u graag bij het vinden van een passende startershypotheek.

Wat is een startershypotheek?

Een startershypotheek is een hypotheek voor mensen die voor het eerst in hun leven een huis willen kopen. Als je jong bent begin je net met het opbouwen van je carrière, je verdient vaak een stuk minder door weinig arbeidsjaren en weinig ervaring, maar je hebt waarschijnlijk wel goede toekomstperspectieven.

De startershypotheek houdt er daarom rekening mee dat het inkomen in de toekomst hoogst waarschijnlijk zal stijgen. Hierdoor is het mogelijk een hoger bedrag te lenen voor de hypotheek van u droomhuis, dan op basis van het huidige inkomen mogelijk zou kunnen zijn.

Wat is speciaal aan een startershypotheek?

De starters hypotheek bestaat uit twee onderdelen:

  1. een deel dat lineair word afgelost, dat is de starterslening
  2. een deel dat oploopt, de combinatie lening.

Voor alle beide leningen zijn er in de eerste drie maanden geen maandlasten.
De starterslening word afgelost in de eerste drie jaar. Dit word gedaan met behulp van de combinatielening. Daardoor loopt de combinatie de eerste drie jaar van aflossen altijd op. Na de eerste drie jaar begint u met het aflossen van de starters en combinatie lening.

'Meer dan prima en persoonlijk gericht assurantiekantoor.'
Ron

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u graag iemand spreken over de mogelijkheden? Of heeft u een vraag? Bel onze adviseurs (072 540 66 00) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Direct regelen

r

Schade melden

h

Formulieren en downloads

j

Wijziging doorgeven

Bent u al BB Compleet Klant?

Bent u al BB Compleet Klant?

U bent BB Compleet Klant als u minimaal 5 schade- verzekeringen bij ons heeft ondergebracht. Hiermee maakt u gebruik van het BB Compleet dienstenpakket, wat u vele voordelen oplevert!
Vertel mij meer >>
< terug Home » Startershypotheek
Hoe kunnen we je helpen?
× Hoe kunnen we je helpen?