Verzekeringen op maat voor yogadocenten

Aansprakelijkheidsverzekering

Misschien wel de belangrijkste verzekering voor elke ondernemer en/of zzp’er! 

De aansprakelijkheidsverzekering voor yogadocenten beschermt u tegen verschillende soorten schades. Zo kunt u denken aan letsel wat u, per ongeluk, veroorzaakt wanneer u uw beroep als yogadocent uitoefent. Loopt u over straat met een tas vol yoga attributen en valt daardoor een fietser op de grond waardoor deze (blijvend) letsel heeft? Dan bent u aansprakelijk voor de schade. Voor zowel de schade aan de fietser, als aan de fiets zelf! 

Let op; wanneer u in uw beroep als yogadocent bezig bent dan dekt uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering dit niet!

Premie en dekking

Er is al een aansprakelijkheidsverzekering vanaf 10,- per maand, maar dit is voor elke yogadocent verschillend. De premie voor de aansprakelijkheidsverzekering hangt namelijk van meerdere factoren af. Hoeveel les geeft u? Bent u fulltime yogadocent of is het een bijbaan? Bent u werkzaam als ZZP’er of heeft u personeel in dienst? Geeft u les op een sportschool, huurt u periodiek zelfstandig een ruimte of geeft u kinderyogales op een kinderopvang? 

Allemaal factoren die van invloed kunnen zijn op premie en dekking. Graag gaan we samen op zoek naar de verzekering die het beste bij u past! 

Er is dekking in heel Nederland en op aanvraag ook daarbuiten. De verzekerde bedragen zijn als volgt:

€ 2.500.000 als maximum per aanspraak
€ 5.000.000 als maximum per verzekeringsjaar

 

Jeffrey – Frontoffice binnendienst

ontmoet ook mijn collega’s ->