Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter.

Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering heeft, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast financieel te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Dit geeft rust voor uzelf en voor uw nabestaanden.

Kosten van een Uitvaart

Bekijk de video om een beeld te krijgen met welke uitvaartkosten uw nabestaanden mogelijk te maken krijgen.

Meer op maat berekening gewenst? Vul hier de uitvaartkostenmeter in.

popmake-6076|popmake-adviesfilm-uitvaart

Passende uitvaartverzekering

Veel mensen hebben persoonlijke wensen voor hun uitvaart. Wat uw wensen ook zijn, voor iedereen is er een passende uitvaartverzekering.

Naturaverzekering

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het verzekeren van een pakket van diensten met een aanvullend geld bedrag. Zo weet u zeker dat uw uitvaart goed wordt verzorgd en er geld voor extra wensen beschikbaar is.

Uitvaart verzekering in geld

Alleen een geldbedrag verzekeren kan ook. Deze verzekering keert een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de kosten van de uitvaart kunnen betalen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf. De uitvaartverzekeringen bieden een goede dekking tegen een zeer scherpe premie en bovendien zijn kinderen gratis meeverzekerd tot 18 jaar.

Dennis – Adviseur

ontmoet ook mijn collega’s ->

Neem contact op!

Wij adviseren u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past. Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 072 - 540 66 00!
Verzenden