Woonverzekeringen

Home » Privéverzekeringen » Woonverzekeringen

Woonverzekeringen

U wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurd met uw eigendommen. Bescherm ze daarom goed door ze te verzekeren. Of het nou gaat om uw woning, uw spullen of uw recreatiewoning bij BB Assurantie Service kunnen we u helpen met een passende verzekering.

Inboedel

Met een inboedelverzekering verzekert u de spullen in uw huis. Bij deze verzekering wordt er een onderscheid gemaakt tussen verschillende dekkingen. Zo kunt u uw spullen onder andere verzekeren tegen diefstal, waterschade, barand en storm, maar u kunt u ook verzekeren voor schade aan uw spullen die u zelf per ongeluk veroorzaakt. Wij kunnen u helpen met het vinden van een inboedelverzekering die bij u past. 

Opstal

Verzeker niet alleen uw spullen, maar ook uw woning zelf tegen schades. Bij de opstalverzekering verzekert u alles van uw huis wat u niet vast kunt pakken en mee kunt nemen met verhuizen. Door het afsluiten van deze verzekering verzekert u uw woning tegen schade door brand, storm en inbraak.

Recreatiewoning


Een recreatiewoning kun je verzekeren met een opstalverzekering, maar u kunt ook een special recreatiewoningverzekering afsluiten. Een recreatiewoningverzekering biedt vaak meer mogelijkheden om de woning te verhuren. Hierbij kunt u de woning met inboedel verzekeren. U kunt zelf kiezen wat u aan de woning wilt verzekeren. Wij helpen u hier graag bij. 

Kostbaarheden

Heeft u waardevolle spullen in huis die u graag nog extra zou willen verzekeren? Dan is een kostbaarhedenverzekering misschien wel iets voor u. Met deze verzekering verzekert u extra kostbare spullen zoals sieraden, foto- en filmapparatuur, gehoorapparaten, laptops en muziekinstrumenten tegen beschadiging, diefstal en geheel of gedeeltelijk verlies.

Adviseur particulier

Helaas kon ik geen foto vinden van iemand die meer op dennis lijkt! Hier een leuk verhaaltje dat dennis misschien zelf wel kan schrijven