Reis en recreatie verzekeringen

Home » Privéverzekeringen » Reis en recreatie

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen tijdens uw wel verdiende vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende vakantie verandert in een trauma. Wij hebben verschillende verzekeringspakketten die  passen bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee soorten reisverzekeringen. Gaat u meerdere keren per jaar  op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een betere keuze. U betaalt maar één keer uw premie en hoeft er nooit meer over na te denken. Gaat u minder vaak dan twee keer per jaar op vakantie dan is een korte reisverzekering een betere optie. U kunt beide reisverzekeringen eventuele aanvullende verzekeringen. Zo bent u zeker van een onbezorgde vakantie. 

Camperverzekering

Met een camper voelt u zich vrij, vrij om rond te trekken. Een avondje hier, twee dagen daar. Immers u heeft een heel huis bij uw als u rond trekt. Het is een betaalbare vorm van vakantievieren, maar campers blijven dure en kwetsbare objecten. En elke camper is weer anders en vraagt om een andere verzekering. Wanneer je met de camper eropuit trekt, heb je in ieder geval een camperverzekering nodig. Je bent verplicht om een camperverzekering af te sluiten met minimaal een WA-dekking. Daarmee ben je in iedergeval verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Je kunt de dekking van je camperverzekering eventueel uitbreiden met een beperkt casco verzekering of een volledig casco verzekering.

Caravanverzekering

Met een caravan voelt u zich vrij, vrij om rond te trekken. Een nachtje hier, twee dagen daar. Het is een betaalbare manier om van uw vakantie te genieten, maar caravans blijven dure objecten. En caravans zijn gevoeliger voor diefstal dan campers. Elke caravan is anders en vraagt voor zijn eigen vorm van verzekering.